nuffnang ads

Wednesday, 10 July 2013

Funny husband.. Cant stop laughing!!

Dia nampak macam tak matang dan garang . Tapi hakikatnya, dia seorang yang sangat kelakar dan kebudak-budakan . Dia sangat manja dan sangat memahami . Walaupun kadang-kadang dia agak menakutkan dengan sikapnya yang pendam kemarahnya. Alhamdulillah , sekarang sedang bahagia .mudah-mudahan kebahagiaan nie kekal hingga ke jannah .Semoga perjalanan kami untuk bergelar "husband & wife" di permudahkan. amin . Amin    
                        

Buat tongong dan pelik itulah en husband .Memang xkering gusi la kalau buat lawak dia . Kadang-kadang tu angin jugak ngan sikap tongong dia tu tapi bila di fikirkan balik . Itu lah penawar aku . Sekarang hodoh dia , sengal dia kena jugak terima . Suami aku nie dia bukan jenis suka pujuk orang rupanya . Bila dah lama hidop together nie , makin banyaklah aku tau pasal tabiat buruk dan baik dia .

En suami aku memang sangat rajin orangnya. Alhamdulillah sangat sebab dia ringan tulang . Thanks to mak mertua aku yang dah ajar dia ringan tulang dari kecik . So, aku nie suka la buli dia . hehehehehe . Time paling best membuli en husband aku ialah time dia main game . hahahha . Dia sanggup bangon 3, 4 kali bila aku suruh buat itu ini .. hahaha . tapi kalau dia perasaan kena main-main , memang dia hangin la .. hahaha

Dan yang paling penting dialah kawan aku .Sebelom tido mesti je gosip-gosip , sembang itu ini sampai lelap . Tabiat tido lambat kitorg tu memang terok . dah macam dok umah bujang rasanya . heheheehe. kalau hari sabtu memang xkan tido sampai dia g opis semata-mata nak tgk running man .

So, saya akan lebih banyak perhatikan perangai suami saya yang sangat kelakar tu .




No comments:

Post a comment