nuffnang ads

Friday, 17 May 2013

TRIP WITH best friend and Hubby

Siapa sangka malaysia masih mempunyai pulau-pulau yang masih cantik dan dibanggai oleh pelancong luar . Pulau perhentiaan ni memang sangat cantik , boleh dikatakan puas hati la walaupun hanya balik hari je . Pagi-pagi lagi aku dah bangon siapkan bekalan untuk bawak ke sana dengan mengoreng mee . Dari Jertih rumahku nak ke jeti dalam 15 minit je . So, kitorang kena sampai ke sana sebelum pukul 8 pagi sebabnya 8.30 pagi bot akan sampai . kira first time aku naik bot selama 1 jam , memang mabuk laut dibuatnya tapi memang teruja gila koot .  



en suami dengan gayanya tersendiri 


sedang feeling-feeling holiday 
      
kelantan dihatiku 
                   


besprend selamanya 

iklan colgate

siapa hot ??

bincang-bincang







Hari kedua, aku bawak kekasih-kekasihku ini jalan ke kuala terengganu. Alhamdulillah, semuanya selamat .Akhirnya dapat jugak jejak ke masjid kristal dan solat kat sana . Sekarang nie, tak nak anak masih boleh feeling-feeling muda macam member-member aku  , Lepas , takda la nak feeling memilingnya . 


feeling cinderella 


pantai batu buruk


masjid kristal 

w/ love

No comments:

Post a comment